Onsdag

Jag har kollat gästboken, jag tror minsann att jag glömde berätta att röda faran gleeeed igenom besiktningen!!!

Idag har jag varit i Liljeholmen och gjort visitkort i Photoshop! Jag har ju försökt hemma men inte begripit att bilderna inte kunde vara indexerade utan skulle vara RGBade. Det kommer nog bli fint till slut. Alla bilder jag ville ha på kortet var självklart av olika kvalitet och olika storlek från början. Två varianter gjorde jag och alla jag frågat valde samma, så nu är det bara att åka iväg och köpa sånt där tjockare papper och skriva ut!!!

När jag kom därifrån så åkte jag och letade efter Apriliacenter. Det visade sig att bara man kollade kartan och struntade i vägbeskrivningen som fanns på deras hemsida så var det plättlätt att hitta dit! Bokade en service nästa fredag. Kollade med syrran så att jag kommer både därifrån och dit för att hämta. Ibland är livet ganska enkelt!

Sen så hade vi vår skogsinspektor på Ståkkhålmsbesök. Bara för att han var här så kom han självklart att tänka på oss och vi hade middag och skogsbruksplansgenomgång hemma hos Mamma. Inspektorn vi har nu är ganska ny för oss, vår förra har gått i pension, han hade en pärm med sig med förklaringar till allt som står på skogsbruksplanen. Vår förra inspektor, har förklarat allt för oss ungefär fyrahundraartontusen gånger och svarade varje gång lika glatt.

Skogsbruksplan är sånt man måste ha när man är skogsägare. Dyrt är det att göra en sån, typ hundra tusen. Det känns bra att den bara blir gjord och att pengarna från skogen räcker till sånt. Jag har väl aldrig haft koll på sånt, Pappa har fixat allt sånt, och nu så kan han ju inte göra det längre. Lite vuxet känns det att ha lite koll på sånt måste jag säga!

Det som var lite trist med middagen var att vi fick veta att vår förra inspektor rymt fältet och flyttat till Söderhamn, av alla ställen. När man åker E4an så är det superbra väg just förbi Söderhamn, inget man vill svänga av egentligen men det måste vi nog göra nångång framöver.

Allafall då, vår nya inspektor. Jag tror han har blivit lite förvarnad av den gamla, vi överöste honom med frågor och berättade även vad han har att vänta sig. Telefonsamtal när vi ser nåt konstigt när vi är på landet, eller bara för att vi funderar över nåt. Han tyckte det var okej, det lät så allafall.

Och, han sa att vi ses till sommarn. Jag tror vi ska bjuda in honom, och hans hundar, på både titta-på-skogen-tur och grillning.

Jag gillar Nårrland! Det är så enkelt där att ordna till saker, samtidigt väldigt jobbigt. Men, att laga en micro hos bilglaskillen för en hundring och hitta en häst på skogen, det händer bara där!!!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Om man tröttnar på den man är ihop med kan man fråga sin kompis om inte hon vill ha honom."
Tanja, 7 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009