Torsdag

Idag har jag varit på möte i Liljeholmen och fått sommarschemat. Fatta att schemat var precis i min smak när jag nu sitter och funderar på när fasen jag ska kunna åka till landet, jag vill gå i skolan!

När jag kom hem hade jag fått post, där låg räkningen från Roffes bilbärgning. Försökte kolla vad jag har för villkor på försäkringen på deras hemsida men misslyckades kapitalt med det och ringde upp istället. Det visade sig att jag har ju en riktigt bra försäkring, allafall i detta fallet. Jag behövde bara scanna in räkningen från Roffes och maila dit, tillsammans med mitt kontonummer. Nu får vi se hur lång tid det tar innan stålarsarna kommer in på kontot!

En som inte har så bra försäkring är syrran. Hennes försäkring på tvn där de i fredags sa att de skulle komma och hämta hennes trasiga tv på måndagen funkar inte alls. Ingen kom och hämtade tvn i måndags. Syrran ringde upp och då säger dom att dom ringt henne 13:35 och inte kunnat nå henne! Hennes telefon funkade utmärkt både för inkommande och utgående samtal.

Igår var hon lätt upprörd över det här med tvn och försäkringen. Idag var hon superförbannad och jävligt upprörd över det! Imorron är det som bekant midsommarafton och då stänger Sverige av helt nästan, de har fortfarande inte hämtat syrrans tv. Som svar när hon ringde fick hon höra att hon nu var registrerad klockan åtta imorse och att de tar sina ärenden i turordning. Helt plötsligt så hade hon alltså inte ringt i fredags utan imorse, det känns som att Expert, där tvn är köpt, ligger på mycket minus just nu.

Ska jag handla elektronikpryttlar så ska jag inte handla på Expert!

Efter syrrans samtal med Expert idag så åkt vi på självscanningsaffären. Jag köpte golvpolish och lyckades polera nästan hela sovrumsgolvet! *stolt*

Dagens visdomsord: Man ska inte ha armbandsur på sig när man polerar golvet. Hela armbandet är liksom klibbigt så nu funderar jag på om det kanske går att köra klockan i tvättmaskinen, jag ska ändå tvätta nu liksom.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Om man säger till sin kille att man inte vill ha honom längre kan det hända att han blir så ledsen att han hittar en annan."
Astrid, 7 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009