Lördag, Midsommardagen

Jaha, så var det halsont här. Riktigt ordentligt. Dagens intag av drycker: Te med honung, cola, öl. Bubblorna i ölen kändes bättre i halsen än bubblorna i colan. Knäckemackor kändes också bra, ont i halsen men kliig om ni fattar.

Satt och chattade lite och lyssnade samtidigt på Kenradion. Där får man ju önska vad som helst och jag drämde till att önska Electric Banana Band. Då börjar vi prata om Trazan och Banarne och jag får reda på att det går på Barnkanalen klockan 10:00 på lördagar, nästa lördagmorron bokad!

Ringde till syrran för att berätta denna goda nyhet. Då sitter hon och Joergen på mitt lokala kinahak! Va fasen, utan att säga till!!

För att gå på kinahaket så var man tvungen att ta med cykeln, vi skulle cykla vidare och ha en minneskväll för Pelle!! Sagt och gjort, jag skulle bara pumpa cykeln och sen ge mig iväg, då kan jag helt plötsligt inte få i nån luft i bakdäcket.

Som tur var så kunde Joergen fixa det när jag mötte dom, jaa, jag hade packat en pump. Han trodde att jag hade 20 år gamla ventilgummin som hade klibbat till sig. Jaja, luft i däcket och cykeln gick som ett spjut!

Vi åkte vidare på cykel, cyklarna var med överallt!

Uteserveringen vi satt på var på en lokal pizzeria. Inget vidare ställe nu längre men de hade grymt goda pizzor förr i tiden + att vi alla varit där tillsammans med Pelle. Däremot så hittade vi att det var lite snyggt inne där nu:

När vi kommit till Pelles lokala pizzeria så kontaktade vi D-mannen. Han och några till var på söder, det tyckte vi var passande för kvällen så vi åkte in dit en sväng. Eftersom det var Pellekväll så hade jag på mig passande skor som jag visade upp för sällskapet och fick då veta att man får inte visa upp skor för kompisar när man är på söder. Jag fick inte vara kvar på stället trots att jag hade dessa snyggingskor på mig:

Vi tyckte inte att det var sån stor grej, han i dörren kanske kände att han hade lite makt när han sa åt mig att lämna stället.

Vi åkte hem till syrran. Joergen blev lite trött. La sig i sängen men ville inte ta av sig strumporna, de hade han i ett säkert grepp!

När Joergen gått och lagt sig så cyklade jag hem. Vilken himla tur att jag hade cykeln med mig, jag hade inte orkat gå hem!

På det stora hela så hade vi en mycket trevlig kväll och Pelle var säkerligen stolt över oss!!!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Om man är på fest och ens kille går och hämtar lite pommes frites så hinner man kanske skaffa en annan kille."
Anna, 6 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009