Fredag, midsommarafton

Tänk om en hel dag kunde gå smärtfritt. Igår var dagen himla bra ända till framemot kvällen, då tvärdör min dator och jag var tvungen att installera om hela skiten.

Att magen direkt gjorde uppror när alla problem med datorn började behöver jag väl inte tala om.

Till slut så fick jag igång den och så la jag mig på soffan och såg en film och sen bäddade jag ner mig. Jag har sovit fem timmar, inte i sträck men sammanlagt, och är ändå supertrött idag, jag skyller allt på dumma datorer!

Idag har jag mest gjort ingenting. Men även fast jag inte gjort nåt så har jag hunnit med att ha ansiktsmask och inpackning i håret, dessutom så har jag bäddat rent i sängen så det kommer kännas lite lyxigt att gå till sängs!

Jag har också funderat på hur man firar midsommar i Norge. Som tur var så loggade Ray in på msn så att jag kunde få reda på det. Nånstans i bakhuvudet hade jag för mig att i Norge så eldar man på midsommar, ungefär som vår valborgseld. Jajjamän, så var det. Men det var inte alls samma ståhej som det är här. Ray tyckte att svenskarna hade mycket bättre tradition med midsommar än vad norrmännen har.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Om man tröttnar på den man är ihop med kan man ta med honom på en fest och låta honom stanna där."
Patricia, 7 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009