Fredag

Min motorcykel är så fin!!! Och den är i sånt superfint skick!!! Uppgift från verkstan that is.

Hojen är hemma i garaget nu i allafall!

På vägen hem från verkstan så hoppade jag in och köpte nytt headset till mobilen. Hamnade mitt i ett bråk med nån pundare som tydligen skulle råna korvkiosken. Smet in på affären och när jag kom ut så var det lugners igen.

En tur förbi apoteket vågade jag mig på trots bråket jag hamnade i. Där får jag reda på att jag måste ringa min läkare och be henne skriva ut medicin i andra förpackningar. Jag kunde inte få allt jag behövde för att förpackningsstorleken min läkare skrivit ut finns inte att få tag på. För det första så stod jag i hojkläder på ett varmt apotek och så fick jag det beskedet, gissa om svetten rann precis hur mycket som helst. Det var nära en ångestattack men jag lyckades tänka och andas så att det inte blev mer än att jag svettades.

Väl i garaget med hojen så skulle jag då åka på sopen. Som tur var så kom Mamma på att sopen stänger fyra på fredagar innan jag åkte iväg. Istället åkte jag ner till Fortet och hämtade mina tofflor i syrrans bil.

När jag var hos Mamma idag så sa jag hur min sommar kommer att se ut. Det får alltså bli så att jag åker upp med Mamma och sen åker jag tåg hem. Jag vill gå i skolan! Systersonen, som har Cajan, har inte semester förräns sent i juli så jag har bil när jag är hemma också! Han behöver ju inte Cajan när han jobbar för då har han jobbarbilen.

Jag tror inte riktigt att det var som Mamma hade hoppats på men jag tror det kommer gå bra ändå.

Idag ska jag packa väskan. Det innebär att jag måste tvätta. Jag förstår inte hur jag ska orka med det, jag är helt slut efter att ha hämtat hojen, pundarbråk och apotekshandling. Kroppstemperaturen ligger på 37,8, eller den gjorde imorse.

Det känns precis hur superstressigt som helst med allt det här.

Och vet ni vad det värsta med idag är? Ja, det värsta kan av vissa även ses som det bästa. Mötley Crüe spelar!!!! Nu har jag missat två spelningar i rad här i Svedala med dom.

Nu ser dom ju inte riktigt ut såhär längre men dom är ju fortfarande såååå coooola!!!!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Om man tröttnar på den man är ihop med kan man skriva på dörren att han inte ska komma."
Tina, 9 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009