Lördag

Sommaren är här! Jag brukar vara glad över det och inte klaga på värmen, just nu så kan jag säga att det här med att vara förkyld mitt i högsommarvärme och sol inte är någon hit! Det är rent av riktigt jobbigt. Febertermometern vet jag inte om jag kan lita på längre, jag tror att jag skulle varit lika varm om jag var frisk.

Och återigen så undrar jag: Hur jädra mycket snor får det plats i en näsa egentligen????

The King of Pop har dött. Ja, jag har märkt det. Men vilka diskussioner det är på forum runt om på internet och även i riktiga livet. Är han verkligen död? Hur ska han begravas? Ska han frysas ner för att återupplivas om hundra år?

Jag är själv inget större Jackson-fan men han har ju gjort en hel del låtar som man kan och så. Men orka med massa Jacksons liv i bilder, till minnet av Jackson på både radio och tv. Mannen var till största delen av plast och hade problem med sig själv nästan hela livet, från att han var med i Jackson5.

Samtidigt, av vad jag hört och läst om honom så ville han ju inte bli gammal. 50 är ju ingen ålder. Jag hoppas att han dog fort och att han inte led och så tror jag han har det bättre nu.

Undrar just hur mycket snor det fick plats i hans plastnäsa som var så missbildad efter alla operationer...

Samma dag som Michael dog så dog även Farrah Fawcett. Ingen verkar lägga märke till det. Hon var faktiskt en av Charlies originalänglar!!! Hon hade cancer. Kanske att Charlies änglar kan gå på tv nu, tv-serien alltså!

En sak till undrar jag över. Hur fasen kan ett stort företag som SJ ha en sån apsugig hemsida??? Den är sååå lååångsaaaam. Jag ska ju liksom boka biljett på mobilt smalband när jag ska hem, hur sjutton ska det gå????

Jag tror jag måste bjuda på en bra låt, det är länge sen jag gjorde det nu! Sabaton som på Sweden Rock Festival bjöd på svenska nationalsången på nationaldagen! Tyvärr så har jag inte den men den här rockar bra!!!!

Sabaton - Talvisota

Japps, nu vet ni vad som går i min stereo! Rock On!!!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Om man tröttnar på den man är ihop med kan man strunta i att laga mat åt honom."
Agnete, 6 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009