Onsdag

Idag skulle jag då åka hem.

Ett samtal till skolan resulterade i att jag blev superstressad och mådde illa. Min handledare sa nämligen att jag måste ha bättre närvaro. Jag sa att jag fortfarande är förkyld och då säger hon att hon har minsann varit förkyld sen oktober. Efter det samtalet kände jag inte en tillstymmelse till stress.

Dagen lunkade på och vi badade i sjön för att svalka ner oss innan maten. Maten intogs på vår nya bro och bestod av lite blandat, ingen matlagning här inte! Knäckemackor med varierande pålägg. Ägg, sill, tomat, gurka och ost hade vi att välja på till mackorna. Gott!

Sen var det bara att åka iväg till tåget. När jag hittat min plats och kommit igång med film på datorn så började tankarna. Jag måste till skolan imorron. Jag kommer inte hinna sova. En hel massa om hur det ska gå imorron alltså. Jag såg en film men har inte en susning om vad den handlade om.

Börjar med en ny film. Då kliver det på en kille som har platsen bredvid mig. Han pratade konstant i telefon, han var tydligen fotbollsspelare som varit och provtränat med nytt lag i några dagar och han var nervös över kontrakt och flytt och allt. Trots att jag satt och försökte se film med lurar så hörde jag honom, eftersom jag ändå inte begrep vad jag tittade på så stängde jag av datorn.

När tåget äääntligen anlände till centralen så var jag helt slut. Jag ville kräkas och gå på toa och äta och dricka, allt samtidigt. På med solglasögon och iväg till tunnelbanan.

Härrejösses vad varmt det är på tunnelbanan!!!! Jag tyckte det var tillräckligt varmt på tåget men det var ju riktigt svalt i jämförelse med tuben.

När jag sen äntligen fick kliva av tunnelbanan så skulle jag då leta reda på Cajan. Självklart så stod han lååångt bort och min axel han nästan gå av när jag promenerade runt och drog på min resväska.

Cajan startade glatt och så åkte jag till McD. Självklart så fick jag vänta fem minuter på min hamburgare, det kändes på nåt sätt som att det var väntat efter dagen.

Jag drämde till med en plusmeny så nu är jag stolt ägare av ett Cola-glas som ser ut som en burk!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Om man vill bli av med en kille räcker det med att man åker till Grönland och skriver: "Jag saknar dig inte ett dugg"."
Cecilie, 8 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009