Fredag

Jösses! Vet ni? Högsommarvärme, stress och gråtande resulterar i en enorm vätskebrist!

Igårkväll så hade jag precis hur ont i skallen som helst. Drack flera liter vatten och tog tabletter och då lugnade det sig till mer "normal" pannknack. Trots att jag drack kopiösa mängder så behövde jag inte kissa nångång. Helt sjukt ju!

Min läkare ringde i allafall upp mig igår. Hon sa att det finns minsann det hon skrivit ut på recept, apoteket ska bara beställa om det inte finns hemma, det är deras jobb! Ord och inga visor minsann!

Efter gårdagen så har jag idag varit helt slut. Inte kom jag iväg till skolan och inte kom jag iväg till apoteket. Dagen har mest tillbringats halvsovande på soffan och intaget av vatten har varit nästan lika mycket som igårkväll, men idag har jag faktiskt kissat en gång.

Det är tur att jag har såna trevliga kamrater som också sitter inne framför datorn såna här sommardagar så att jag har haft sällskap. Dråpliga kommentarer, roliga anekdoter och bra musik har jag fått höra och det har gjort mig gott! Jag mår förhållandevis ganska okej nu, ja, förutom förkylningen som envist biter sig fast i näsa och hals.

Och imorron börjar Allsvenskan efter uppehållet också! Om jag orkar ska jag åka och köpa någon form av tejkövejmat och några öl till den börjar.

Nu inväntar jag Pistvakt!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Om man inte vill vara ihop med sin tjej längre packar man sina saker på natten och flyttar för då sover hon. Men man får göra det tyst."
Claes, 8 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009