Onsdag

Vad trött jag blir på reklam nu! Det är precis hur mycket reklam som helst för produkter som är bra för en trög mage, men min då som är precis tvärsom??? Då är det ImmodiumPlus och de tabletterna kan man inte äta hela tiden. Jag vill ha nån yoghurt som är bra för snabb mage!

Nu är det inte fibrer som gäller här, vit pasta, vitt bröd. Förutom när det gäller fil och müsli, då finns det ju fibrer i müslin, havregryn och rågflingor och annat, men jag måste få äta det för jag tycker det är sååå gott!

Idag kom jag iväg till skolan och fick hjälp att komma igång. På schemat stod det att jag ska vara där tisdag och torsdag, jag som trodde jag skulle vara där onsdag, torsdag och fredag. Hur det än ligger till med schemat så spelade det inte så stor roll vilka dagar jag var där.

Fick med mig skivan med övningar hem. Det blev lite problem med att få till det programmet på min lilla minidator som inte har nån skivspelare. Till slut så löste det sig och jag fick ihop en iso-fil av cdn jag fått låna och nu funkar det nästan riktigt bra i min lilla råsa lap!

Att ha programmet på datorn hemma blir en utmaning. Att låta bli att hålla på med det. Anledningen att jag vill ha det hemma är att då kan jag sitta med det om jag inte kommer iväg och när jag är på landet.

När programmet var i datorn så åkte jag hem till Mamma för att vattna hennes blommor. När jag svängde in på gatan för att parkera så kommer Mammas en nästangranne och hennes hund Märta gående. Märta blev jätteglad!

Nästangrannen och Mamma har tydligen kommit på att de ska byta lite trädgårdsväxter. Hon vågade inte gå in och gräva i trädgården när det inte var nån hemma så hon fick gräva idag. Det var nåt med några lökar som inte går att få tag på längre, nåt speciellt med färgen. Jag kan inte nåt om blommor i trädgården och är inte ett dugg intresserad heller. Eller, ja, gullvivor kan jag, de måste man klippa runt för de står mitt i gräsmattan.

Jag kom iväg till apoteket också så nu har jag i allafall medusin så att jag klarar mig rätt länge.

När jag var hemma igen så upptäckte jag att jag inte hade några linser kvar. Ja, det är snabbt avhjälpt med att beställa, men det kostar ju! Nästan en lusentapp fick jag göra av med.

Jag behöver inte ens säga att min mage har totalpajjat va?

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Om man tröttnar på sin tjej kan man säga: "Nu går jag ifrån dig. Man måste ju hitta den rätta"."
Tobias, 9 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009