Torsdag

Det är så underbart när pengarna bara går åt!!!!

Cajan ska in på service imorron.

Idag har det regnat i stort sett hela tiden. Jag kom iväg till skolan, typ dyngsur när jag kom fram. Det gick ganska bra vid datorn även i blöta kläder. Fötterna torkade i allafall fort, jag kör nämligen efter principen att när det regnar på sommaren så är det bättre att ha sandaler så att vattnet rinner rakt igenom istället för att dra på sig strumpor och skor som suger upp allt vatten.

När jag kom hem, nu utrustad med skiva 2 av datakursen, så kom jag på att jag var i ett väldans behov av nytt usbminne. Sagt och gjort, iväg till gubbdagiset för att handla. Jag hade trott att jag skulle komma undan med typ en trehundring men när jag kom till kassan så sa kassören 700 kronor tack.

Jag kom i allafall hem med usbminne, det var huvudsaken med min utflykt. Dessutom så fick jag med mig en sån där grej som delar på cigguttaget i bilen, jag har en i Wilbur men om jag ska åka Cajan till landet en sväng så behöver jag nog en där. Hastighetsmätare/fartkameravarnare och en kylväska ska helt säkert med på den resan. Och eftersom det var tre uttag i den där lådan jag köpte så kan jag ju ha datorn på också.

Sen ringde jag syrran. Hon var på Nynäsvägen, långt ut, halvvägs till Nynäshamn typ. Hon kunde inte prata för det regnade så väldigt. Jaha, bara för att hon åkte i en skur så var hon tvungen att ta med den hem! En halvtimme senare, typ när hon kom hem, så ösregnade det här! Vilket jäkla sätt att ta med sig regnet sådär va?

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Om man vill slippa killen struntar man bara i att prata med honom."
Iben, 7 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009