Fredag

Idag så har Speedy verkligen gjort skäl för namnet! Cajan var klar nästan en timme innan han hade tid hos dom!

Imorse så blev jag väldigt stressad när jag upptäckte att det var fredag och att Cajan skulle på service, det hade jag på nåt sätt förträngt. Det blev jättebråttom när jag kom på det för då var jag redan halvvägs till bussen.

Det här med bussåkandet. Varje gång jag ska iväg till skolan så är det jobbigt, just bara det att gå till bussen och kanske framför allt att kliva på. Lite lätt ångestframkallande kan jag säga. Tur att jag gått ångestskola och nästan kommer ihåg alla tricks för att avvärja ångestattacker. Ibland blir det fel, jag hinner inte med och då hinner ångesten före mig. Men, jag är himla stolt över mig själv att jag faktiskt tvingar mig att åka bussen!

När jag kom hem så hade det anlänt hämta-paket-lapp. Gick ner till Filurancity och hämtade. Kändes fint att det blev påfyllt med nödvändiga saker som linser och trosor, dock kändes det inte riktigt lika kul när jag skulle lägga in räkningen. På banken stod det reserverat belopp 2077:-!!! Alltså pengar som jag redan handlat för men som inte dragits än. Jaja, om en och en halv vecka kommer det nya fräscha stålars!!!

Sen så tyckte Engelsk att det var dags för honom att titta på min dator och försöka få den att fungera lite bättre, till exempel att alla knappar ska fungera på den. Egentligen så har vi pratat om det hela veckan men inte kommit igång. Engelsk ville inte riktigt att hans dotter på 14 månader skulle vara med och hjälpa till och nu i helgen är hon bortrest så då skulle det passa bra..

Sagt och gjort, iväg till andra sidan stan! Cajan gick bra som aldrig förr med ny olja och filter, eller nä, han gick precis lika bra som vanligt.

På vägen till Engelsk så kom jag inte fel en endaste gång trots att jag aldrig besökt honom förut! Sen började då datorpillandet. Det visade sig att det hela var ganska lätt, bara man fick reda på hur man skulle bete sig. Kompisen som tittat på datorn förut, som jag trodde hade i allafall lite koll på sånt, hade börjat i helt fel ände!

När tangentbordet var rengjort och testat och fortfarande inte fungerade så började letandet efter ett nytt. Det var inte alls plättlätt att hitta ett. Till slut så hittades ett franskt tangentbord som såg ut att passa. Jag blev av med oskulden och fick för första gången i mitt liv handla med kort på internet, skitläskigt!!!

På vägen hem så satt jag och var himla nervös över att få soppatorsk, lampan har blinkat länge nu. Jag tankar Jet-bensin och hittade ingen Jet nånstans, pengar på visakortet hade jag ju inga så jag var tvungen att hitta en Jet.

Till slut gav jag upp letandet och chansade på att soppan skulle räcka hem till "min" Jet och det gjorde den! Piuh!

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Om man tröttnar på den man är ihop med kan man ringa polisen för annars ids han inte flytta."
Morten, 8 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009