Torsdag

Jag börjar misströsta om att jag över huvud taget kommer få nåt tangentbord.

Istället för att få ett tangentbord i brevlådan så ramlade det idag in två räkningar som tillsammans blev dryga två tusen spänn.

Tur att jag idag har varit så himla ekonomisk! Istället för att köpa en ny stämpelremsa så tog jag hojen till skolan. Hojen ja, en ständig källa till funderingar. Jag har denna säsongen märkt att högra backspegeln fäller in sig när man kommer upp i fart, men så har jag inte tänkt mer på det, inte förrän idag.

När jag var på väg från skolan så kom jag på att jag åker till verkstan och frågar om det där med backspegeln. På vägen dit så började soppalampan lysa så just idag blev det dyrare med hoj än med stämpelremsa, stämpelremsa = 110:- tanka hojen = 180:-. Hur som helst, jag fick hjälp att få fast spegeln så nu går det att gasa och kunna se bakåt samtidigt!

På vägen till garaget så åkte jag förbi apoteket. För andra gången i mitt liv fick jag "köp medges ej" när jag skulle betala med kortet. Tur jag hade 55 spänn cash!

Passade på att hoppa in på självscanningsaffären och köpa färg. Ica-kortet, där har jag kredit sörrni! Färgen är till helgens aktivitet, jag ska batika två tröjor till. Denna gången blir det rosa, grönt och vinrött. Jag tror minsann att jag är inne i en vinröd period nu.

När motorcykeln kommit tillbaka till garaget så torkade jag ur frysen där. Syrran och jag stängde av den för nån dag sen. Mamma hade bara otroligt dåliga trasor som inte hade nån uppsugningsförmåga så jag torkade frysen med hushållspapper. Jag säger bara det, hur kan folk köpa nåt annat än äkta Wettextrasor???

Egentligen så hade jag tänkt att klippa lite gräs men efter skola, verkstadsbesök och frysavtorkning så orkade inte jag det. Det kommer ju fler dagar! Istället så åt jag smultron! I trädgården så har vi lite smultronplantor som jag är rädd om. Mamma brukar tyvärr rycka upp nästan alla plantor men nu när hon inte är hemma så står smultronen kvar. Det lös rött! Guuud så gott!

Helt slut när jag kom hem, ovanligt va? När ska jag lära mig att inte drämma till med så himla mycket aktiviteter på samma dag??? Nu ligger jag på soffan och funderar på hur sjutton jag ska orka hålla mig vaken till fotbollen ikväll. Hammarby möter BK Arslet.

Dagens visdomsord: Det är roligare att åka hoj än att åka buss!!!

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Det finns de som säger att kärlek är hälsosamt."
Alexander, 7 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009