Fredag

Haha, det blir ju lite roligt nu i dagens tillgängliga samhälle. Jag skickar ett sms till Cam och hon svarar här i gästboken!

Om ni läser i gästboken så är det alltså som så att det är Cam som är min privata sjuksköterska. Ja, hon är en massa annat också, min vän är nog det hon är bäst på att vara även om hon är en sjutusan till sjuksköterska. Stick i rumpan, det är p-sprutan det. Nu kommer ju inte jag att ha vägarna förbi henne de närmsta dagarna så jag får gå till läskiga MVC istället, de har öppet på tisdag.

Ja, de hade öppet imorse också, 8-9, men jag kände att skolan var roligare att gå till.

Och det är inte bara Cam som svarar på annat ställe än där hon får meddelanden. Själv så skickade jag svar på ett sms via msn.

Läste i Aftonbladet att det tydligen är inne att byta namn. Jag och syrran har bytt efternamn, men det var en grej som vuxit fram under 20 år. Från början så tyckte vi inte alls att man kunde heta så. Nu byter tydligen folk namn hejvilt! Här är artikeln från Aftonbladet. Länken öppnas som vanligt i ny flik/fönster.

Tangentbordet då? Jorå, idag när jag kom hem från skolan så låg en lapp innanför dörren. Jag fullkomligt störtade iväg till hämta-paket-stället!!! Sen skyndade jag mig jättemycket hem och kastade mig över datorn och böt tangentbord. Och det funkar så himla bra!!!!

Jag böt lite tangenter på det också så att även de som måste titta på tangenterna för att skriva kan använda datorn. Nu har den å, ä, ö och alla bokstäver på rätt plats. Det var franska på det nya tangentbordet och där skriver dom så konstigt att bokstäverna är lite på ombytta platser mot vad det är på ett svenskt.

Egentligen så kan man säga att jag har sparat 9000:- idag! Det är ungefär skillnaden mellan kostnaden för tangentbordet och en ny dator. Synd att inte pengarna syns i handen bara.

När jag är klar med datorn så blippar telefonen. Sms från Ellos om att nu kan jag hämta mitt paket. Men ååååååå, orka gå en gång till till hämta-paket-stället liksom. Inte riktigt lika spännande att hämta paket med trosor som att hämta paket med datagrejer.

På eftermiddagen så började jag, eller fortsatte, med att batika mina tröjor. När tröjorna låg i färgbad så pratade jag med Lina. Hon höll på att boka flygbiljetter för att komma hit till Svedala nu i augusti. Ingenstans att bo har dom. Härreguuuud, kunde hon inte sagt att hon skulle hit lite tidigare, då hade dom ju kunnat bo hemma hos min Mamma för hon är ju inte hemma. Nu funkar det inte att bo där, vi har inga nycklar. Jaja, nästa år kanske Lina är mer förberedd så att jag kan ha nycklar tillgängliga.

Till slut så gick jag ner till hämta-paket-stället och hämtade mitt paket. Man kan säga att en gång var jag där två gånger! Nåt jag fått av Pappa, hela familjen kör med uttrycket så fort det passar....

Dagens aktiviteter:

  • skolan
  • hämta paket
  • laga datorn
  • msnchatta
  • batika tröjor
  • msnchatta
  • hämta paket
  • msnchatta
  • självdö på soffan
  • Dagens visdomsord: Fotboll är en skitsport.

    Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



    citat från "barns tankar om kärlek":

    "En bra sak med att vara ihop är att man kan ge varandra paket. Min pappa överraskade till exempel min mamma och sa att han ska ta körkort efter sommarlovet."
    Anders, 7 år

    föregående dag
    nästa dag


    © filuran 2009