Lördag

Jag hann inte med att självdö på soffan igår. Istället så pratade jag med Cam. Vi pratade om allt och ingenting och jag fick reda på att jag känner inte mindre än två galningar som tycker det är kul att köra röjsåg.

Varför har dom inte sagt nåt? Jag har två röjsågar till förfogande som bara väntar på att nån vill ha kul och röja lite! Jag har lite svårt själv för jag får så rackarns ont i axlar och tassar av att köra röjsåg.

Innan det här med röjsågarna kom upp så hade jag faktiskt redan bjudit in Cam + ungar att hälsa på på landet. Oavsett om det var pinkpaus, middag eller övernattning. Men nu får jag ju ändra på inbjudan, röjsågeriet är ju viktigast!

Igår så hann jag med att löda ihop en gammal, men fin, tändare också. Det var förjäkla svårt att fota den men ni kan ju gissa.

Hur det gick med batikandet då? Jorå, det gick finfint ända till snöret tog slut. Det är väl själva fasen att man aldrig ska kunna göra nåt utan att det uppstår någon form av problem!!!

Jag skulle även försöka lära Lunds ungar att baka. Eller själva lärandet får hon sköta själv, jag skickade i allafall ett bra recept till hennes barn:

Detta recept fick jag när jag gick i lekis. Tänk va, jag har det kvar, helt otroligt! Men kul!

Dock så är jag liiite tveksam till om Lunds ungar blir lika duktiga på att baka som T-dottern. Lunds äldsta är knappt hälften så gammal som T-dottern så att det finns ju tid till att lära sig som tur är.

Mamma ringde igårkväll. På landet har vi ett "badhus" nere vid stranden, det är liksom ett bord i barhöjd med tak på. Dessutom så står där en bänk att sitta på. Mamma ringde för att berätta att nu har vi ingen bänk längre, det är nån som har snott den. Men det är ju förjäkligt att man inte kan få ha nåt ifred va. Dumma!

Igårkväll så pratade jag också med syrran. Imorse var det årets bästa loppis som hon och Madeluttan och en hel del andra besöker. Jag sa åt syrran att hon skulle titta efter en till trådlös telefon till landet. morse vid tiotiden så ringde hon och berättade att hon inhandlat en trådlös telefon för 20:-.

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Om man har en kille som man tycker väldigt mycket om kan man leva lika länge tills man dör."
Sidsel, 8 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009