Fredag

Finväder idag minsann!

Jifer-familjen låg i startgroparna när jag gick upp idag. De hade sovit lite längre än vad de trott, helt oväntat efter gårdagen.

När jag fikat och frukosterat så gick vi ner till grannen. Grannen fyller år idag och vi hade ett mycket snyggt paket med oss, en badtermometer inslagen i ett blad från en korsordstidning. Huvudsaken var faktiskt inte utseendet på paketet utan att grannen blev glad över presenten!!

Sen så förberedde jag för att jag skulle tvätta, bara förberedde. Istället för att tvätta så satte jag igång med att klippa gräset, mest för att solen sken och det var ju bäst att passa på då. Jag klippte och klippte och klippte. Hela baksidan blev klar och så klippte jag ner till stranden och lite där nere också.

Jag hade planerat att åka till apoteket idag. Jaa, planera får man ju göra när det är 3 mil dit. Inte bara apoteket fick besök utan även macken, jag hade klippt så väldigt att bensindunken vi har till gräsklipparna hade tagit slut.

En sväng in på Ica blev det också. Förutom matvaror/tillbehör så köpte jag garn, småhanddukar och en liten spegel att ha i handväskan.

På vägen hem så kom jag på att vi glömt köpa gurka så det blev en sväng in på affärn på byn också.

Vi åkte också förbi FarmorBonde på hemvägen. FarmorBonde har strumpstickor som jag tänkte låna eftersom jag köpte garn. Och tänk va, hon hade precis såna stickor som jag behövde!

Väl hemma så blev det mat framför tvn. Sallad med kyckling och ägg, gottigt!

Efter maten så kände jag att jag inte skulle orka tvätta. Tänk vad lätt det kommer vara att tvätta imorron när allt är förberett! Istället för tvätt så blev det tvsoffan och DN-galan.

Nu satt jag framför tvn och visste att jag hade både garn och stickor. Självklart kunde jag inte låta bli att börja sticka då heller. Ett par torgisar med lååånga skaft ska det bli till lilla Mamma.

Nu blir det DN-galan igen!

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"En bra sak med att ha en kille är att man kan få barn och slipper känna sig så ensam."
Mette, 9 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009