Fredag

Igår kom jag iväg till skolan efter mycket diskussion med mig själv. Skolan har flyttat och det är inte bara vi som är där utan en hel massa annat också. Det värsta är att det är så himla mycket folk när man ska gå in eller ut. Att gå ut och röka är en pärs! I och för sig så kanske det kan göra att jag avstår från att gå ut för att röka och det skulle kanske vara bra.

Det som jag lagt märke till när jag gått ut och rökt är att det är en himlans massa ungdomar som röker. Brukar det inte stå överallt att det var många fler som rökte förut? Det stämmer inte för jag har sett minsann! Det måste vara mer än hälften som röker liksom.

Ja, allafall då. Jag vill så gärna gå till skolan men samtidigt så är det en kamp varje gång jag ska dit bara för att det nu är så himla mycket folk där. Och de som är lite yngre där springer omkring och skriker på varann, jag försöker försynt försvinna och det är inte det lättaste när man kommer i hojkläder och en hjälm i näven, alla tittar.

Nä, över till nåt roligare!

Svenskarna är ju som alla vet älskare av att sätta upp lappar i tid och otid. Denna hittade jag i porten, jag tyckte den var lite söt för fåtöljen stod inte alls ivägen på nåt sätt.

Såg även en annan lite kul sak. Ni vet Sus, hon som har avdelningen med örhängena här på sidan, förekommer ju alldeles för sällan här. Nu är hon här på riktigt igen!!!

Det finns annat än bilder man kan bli lite glad över! Jag är just nu lycklig över att ha fått en räkning på knappa 5500:-, bara en sån sak, bli glad över en räkning! Den förväntade summan var 9000:- så det känns faktiskt bra. Nu kanske Cajan kan få en ny vindruta om besiktningen tycker att han behöver det!

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"När man är ihop med någon älskar man den personen en lika mycket som man älskar sin bästa vän."
Fredrik, 9 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009