Tisdag

Skolan idag.

Efter skolan tänkte jag åka och titta på kyrkogården men när jag var på väg dit så kom det stora mörka moln så jag åkte hem istället. Pappa ser ju det ändå liksom.

När jag hämtat bilen så åkte jag och scannade. Mjölk, kaffemjölk, smör och havregryn.

Hemma igen så blev det en kopp kaffe och sen fortsatt läsning i boken. Boken jag läser heter Max av Howard Fast. Handlar om en kille som heter Max, jo, jag vet, visst var det oväntat va? Han och hans familj är judiska flyktingar i USA, pappan dör och Max får ta hand om och försörja familjen från att han är 12. Han intesserar sig för film, något som är helt nytt då, boken utspelar sig på 1800-talet. Jag vet inte än hur det går men just nu har Max börjat med att spela in egna filmer.

Jag har även börjat packa lite, jag ska åka till landet och hämta hem Mamma. Det ska med så mycket konstiga saker, ett dörrlås och en brikettpressare till exempel. Och så ska jag ha med mig datorer och sånt så att jag kan plugga lite. Att åka tåg är fasen jobbigt, man måste släpa allt på tunnelbanan och tåget, och till tunnelbanan. Tur jag inte åker tåg så ofta, och när jag gör det brukar jag inte ha så mycket packning som jag kommer ha denna resan.

Mitt Kex och jag har pratat om vår lördagkväll. Jag hade lite dåligt med koll på tiden, min mobil la av helt mitt på kvällen. Kex åkte vidare på fest och jag åkte hem och vi gjorde det alldeles för sent. Men vi hade ju så kul!!! Vi är helt eniga om att detta var den bästa kvällen på länge!!!

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Flickorna bestämmer mest. De säger jämt att man ska göra si och så."
Jakob, 8 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009