Onsdag

Idag har jag tvättat.

Vi brukar lämna ner vår tvätt på byn till B-I men hon kan väl få vila lite nåt år. Inte så att jag har jobbat ihjäl heller utan jag har bara kört två maskiner varav den ena ofull.

Här på landet så äter man aldrig själv. Idag har vi haft vår skogsinspektor här på både lite skogstittande och mat. När han hade åkt så berättade Mamma att han jobbar så mycket att han många dagar missar det där med ätandet. Vilken tur att vi faktiskt tänkt att han kanske ville ha mat! Ja, fast idag var det ingen matlagning, det var uppvärmning av rester. Men det var väldigt gott ändå!!!

Vår skogsinspektor är en jättegullig kille! Han har tre hundar, jakthundar, och de får rotera med att följa med honom till jobbet, visst är det gulligt?

För övrigt idag så har vi burit in halva badrummet. Ställt in en cykel. Ställt målarställningen på sitt vinterställe. Tagit in bord och stolar från bron. Jag blir helt stressad över att min nogpeta Mamma ska göra allt på sitt sätt eftersom det innebär att man krånglar till det lite extra. Inte för jag vet hur hon bär sig åt men hon kan göra så att det blir omständigt att flytta på ett bord.

Det är tur jag kan tvätta lite utan att göra det besvärligt!

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Det är bättre att ha en kille än en man. För en man går ut ibland och blir full."
Trine, 7 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009