Torsdag

Haha, igår pratade jag med Tchjaffa på msn, bland annat då om min skogsinspektor och hans hundar. Jag citerar lite från konversationen:

filuran säger: han är jättegullig och har tre hundar som får följa med till jobbet var tredje dag.....jag tycker det är supergulligt
Tchjaffa säger: en chihuauha 2 st dvärgpinschrar eller

Min inspektor är jägare och har sålunda superfina jakthundar, sådeså!

Min handledare på skolan är ju en klippa! Jag är så enormt bra att hålla reda på papper, ja, jag är duktig att hålla reda på mig själv också Ja, allafall då, jag har tappat bort mitt schema och vet inte när jag ska vara i skolan nästa gång, kändes lite stressande faktiskt. Men hon kan maila hon!

Det är mycket aktiviteter som verkar kul i skolan nu. Idag har jag faktiskt skolarbetat inför nästa vecka, jag ska gå på foto då och jag har idag varit ute och fotograferat lite med mobilen.

Men, just nu känns det lite darrigt. Ont i hals och öron. Jag blir helt nervös, min Mamma äter en massa kortison och då blir man väldigt känslig för infektioner. Okej att jag inte har tid eller lust att bli sjuk men jag vill absolut inte smitta Mamma med nån förkylning. Huga!

Bättre då med att ryggen protesterar lite. För en hel massa år sen så krockade jag med en stödbenstruck på jobbet och efter det kan tydligen min ryggrad och mitt bäckenben ha lite svårigheter att komma helt överens. Men det onda kan i allafall inte smitta Mamma!

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Skillnaden på en man och en kille är att män är lite jobbiga."
Josephine, 8 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009