Torsdag

Idag var det lite smått kyligt när jag skulle iväg till skolan på hojen. När jag kom fram var jag helt klart redo för att porrfotografera mina bröst, bröstvårtorna var stenhårda! Lite onda också men det gick över när de tinade.

I skolan var det Personlig Utveckling på schemat. Det är lite roligt, jag gillar det där om hur hjärnan funkar och inte funkar. Sen att man ska lära sig hur man ska tänka är lite halvkrångligt, speciellt när man har fullt upp med att ens hålla reda på sig själv och när man ska vara vart.

Igår så fastnade jag i ett tvprogram på History Channel, om global uppvärmning. Det gick tillbaka precis hur många miljoner år som helst och om hur jorden har värmts upp och kylts ner. Det sägs ju att vi påverkar växthuseffekten så himla mycket, vilket vi säkert gör, men jorden i sig påverkar också. Metangas var det som påverkade mest och det finns under jorden och under sjöar och hav och jorden släpper ut sånt, helt av sig själv.

I programmet så berättades det också att vulkanutbrott påverkar mycket. Då blir det kallare. Och Yellowstone, tror jag det var, ligger på vulkanmark och brukar ha utbrott med jämna mellanrum. Ja, ett par tusenmiljoner år emellan men regelbundet, och den bara väntar på att få ett utbrott för det väntade utbrottet är 50000 år försenat.

Härreguuud, det är klart det blir upp och ner i hela världen när inte ens vulkanerna kan klockan ordentligt!!!

Dagens strumpa:

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Förälskelsen håller i sig ända tills hon får reda på att man har någon mer också."
Simon, 7 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009