Onsdag

Efter några dagar med att inte orka göra ett endaste dugg så är jag nu tillbaka.

Idag har jag trädgårdsarbetat minsann. Jag började med att ha sönder gräsklipparen. Inte så mycket men tillräckligt. Vi har en gräsklippare med sånt säkerhetshandtag som man måste hålla in för att den ska gå. På handtaget sitter en knorr där själva dra-igång-handtaget sitter fast. Jag tog ut gräsklipparen och så skulle jag dra igång den och då lossnade den där knorren! Fatta hur stark jag måste varit!

Det var nu inga större problem mer än att det blir lite jobbigare vid start. Säkerhetshandtaget måste hållas in och så sitter dra-igång-handtaget nere på motorn. Men den gick så himla bra!

Grannarna tyckte väl att jag var lite galen som var ut med gräsklipparen nu, men jag tror inte att jag är så galen. Jag klippte egentligen inte gräset utan jag malde ner löven. Det måste bli kanon som näring och skydd till gräsmattan nu under vintern. Vi får väl se hur det blir till våren.

Jag har bytt lite elkontakter hos Mamma också. Hon har en sån lampa som blinkar när telefonen ringer och den har varit helt konstig senaste tiden. Det visade sig att Mamma hade en förgreningskontakt från 1964 ungefär där och den hade gått sönder. Tur att jag kollade upp det, det kan ju börja brinna i såna om man har otur.

Idag är det onsdag och jag ska till skolan imorron. Det kom jag på lite sent, jag hade tisdag i mitt huvud. Upptäckte att jag inte har nån stämpelremsa till bussen imorron och jag vill inte handla på kort där jag kan köpa en ny så imorron ska jag åka på sms-biljett. Ringde syrran och frågade hur man gör sånt och hon sa att det står på busshållplatsen hur man gör. Vi får väl se hur det går imorron egentligen, men busschauffören måste i värsta fall kunna berätta hur man gör tycker jag.

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"När barnen blir stora och de ska ha mat och de inte har några pengar grälar föräldrarna och så skiljer de sig."
Nick, 8 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009