Fredag

Jag skrev igår att det är mörkt såhär på landet. Det är alltså tvärmörkt. Bilder när jag är ute och går med hjälp av pannlampa och när jag åkte på vägen hit:

Man ser ju ut som ett pucko med pannlampa men fasen vad bra det är. Jag förstår inte hur jag lyckats leva i så många år utan en!

Imorse var det däremot ljust. Man blir lite bortskämd när man är här, för det första så var det uppvärmt när jag kom hit och det fanns en dunk vatten inne. Bortskämdheten idag var att jag bara behövde gå upp och fixa lite och sen åkte jag ner på byn och fick frukost!

När tidningen kommit så bläddrade jag i den lite och hittade följande annons:

Bilden skickades direkt till Izas matte. Hon har tydligen hållt ihop med nån i det där dansbandet för hundra år sen. Tyvärr kunde hon inte gå på dans för hon skulle jobba hela helgen.

Mamma och jag plockade lite tall och grankvistar, lingonris. Av det kan man göra en alldeles jättefin liten bukett att ha med sig till begravningen. Begravningen var jättefin, det är synd att man liksom inte riktigt kan uppskatta hur fint det är när man är där. Tårarna strömmade. Men det var ändå skönt att vara där. Svårt att förklara det där.

Efter det hela blev vi bortskämda igen. När vi kom till KI och BI så var middagen färdig! Jättegoda pannbiffar med kryddpeppar i. Proppmätt så åkte jag hem till landet och packade murklor från i somras, eldade, lyssnade på radio, åt ost och kex (ja, det gjorde jag lite senare) och chattade.

Eftersom tvkortet lös med sin frånvaro så skulle Cam direktrapportera från Idol. SötCam som kom med uppmuntrande sms igår när paniken över tvkortet var nära.

Cam var helt borta och istället fanns T-dottern på msn och kunde berätta vad som hände. Sen kom även Cam tillrätta och började rapportera. Konstant blipp på msn från båda två! Guuud vilken tur jag har som får lajvrapporter såhär med borttappat tvkort!

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Svartsjuka betyder att mannen har hittat en som är finare."
Morten, 8 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009