Torsdag

Personlig utveckling i skolan idag.

För er som undrat vad vi egentligen gör där så ska jag nu visa en bild av svarta tavlan, eller ja, nu för tiden är den ju vit.

Djuret som är ritat där är en hund som känner doft och har slangar i magen. Ja, ni fattar att det är lite klurigt att på ett enkelt sätt beskriva det hela.

Efter skolan var det hem, packa in i bilen, hämta Mamma och åka. Det gick faktiskt himla bra men det var lite jobbigt. Först dimma, alltså lite halvtaskig sikt:

Sen blev det mörkt. Tvärmörkt! Vi stannade och tog en paus med dricka, mackor, te, yoghurt och cigg.

Efter vår paus så var det bara tvärmörkt hela vägen. Bara för det så bestämde jag att jag tänker minsann inte köra några småvägar utan jag åker via Sundsvall. Där finns det gatubelysning.

När Sundsvall låg bakom oss så var det mörkt, mörkt och jättemörkt! Och puckon som inte kan köra när det är mörkt. Efter nån mil så hittade jag en bil att hänga på, den körde lite väl fort men det gick så bra och jag behövde inte stanna nångång för att jag var trött.

Väl framme på byn, ja, Mamma hade hyrt in sig på byn hon, så fick vi fika. Sen åkte jag hem till landet för att koppla in tvn. Och hittar inte tv-kortet!!!

Paniken nära. Vänder ut och in på alla fack i alla väskor, tittar i fickor på jacka och byxor och fleecejacka. Inget kort!!! Största paniken är inte att jag inte kan se tv utan att jag inte vet vart kortet är.

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Att vara svartsjuk betyder att man bestämmer över mannen."
David, 8 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009