Söndag

Idag har jag sett Idol. Jag ville se uppträdandena eftersom jag varken såg eller hörde på det i fredags. Mest höra. Mina söta Idolrapportörer såg ju till att jag vet ungefär hur de såg ut och vad juryn sa. Det jag hörde lät ungefär som jag förväntat mig av rapporterna jag fick i fredags.

Calle är den som utvecklats mest. Från den lilla blyga killen till en artist. Toves version av Ted Gärdestad var helt fantastisk. Erik, hur fasen kunde han hänga löst efter sin Always???

Idol var klart och jag åkte på scanningaffären. Handlar alla på söndagar??? Jösses vad folk det var, till och med kö i scanningkassan. Dessutom fick jag avstämning, men det var i och för sig ganska bra för det borde innebära att jag slipper det nu närmare jul då det säkert är ännu mer hysteriska människor i affären.

När jag kom hem från affären så slötittade jag lite på tv och så kom jag på att jag skulle se DooBiDoo från i fredags. Fredrik Kempe var med där och när Mamma sett programmet i fredags så sa hon: Jag hade ingen aning om att han kunde sjunga. Därför passade jag på att bränna en skiva med Fredrik till Mamma och så åkte jag över till henne med den.

Himla tur att jag tog den lilla utflykten. Jag blev bjuden på mat! Inkokt lax, supergottigt!

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Att vara svartsjuk betyder att man är sur på henne."
Nanna, 6 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009