Söndag

Jag tycker att det stått så mycket om varannan veckas föräldrar, och barn, det påstås än det ena och än det andra. Kan inte barnen få en egen lägenhet och så får mamma och pappa bo där varannan vecka med barnen? Då slipper barnen flytta fram och tillbaka och föräldrarna får känna hur det är att hålla på att flytta hela tiden.

Dessutom så tycker jag att f-kassan och soc och sånt måste uppgradera sig lite. Vad jag märkt så verkar det vara vanligare att föräldrar inte bor ihop än att de gör det. Det verkar som att alla har familjekonstellationen mina barn, dina barn och våra barn. Tyvärr så verkar inte de myndigheter, som ska hjälpa till när mamman och pappan inte kan komma överens, hänga med i detta.
Jag får nog fundera återigen på det här med att starta ett parti. Måste bara få tag på Thord först, måste nog ha honom med som kan få ut ett budskap på bättre sätt än vad jag kan. Jag har ju en förmåga att virra ihop allting och få bråttom och inte förklara allt.

Igår så messade jag Lain för att höra om vi skulle ta en bira, hon var som vanligt upptagen. Inte för att jag ville dricka bira egentligen utan för att jag tycker att vi träffas så sällan nu för tiden.

Jag ska blippa henne till veckan så kanske vi kan ta en fikers eller nåt. Hon har så mycket kompisar och vill inte att dessa ska bli kompisar med varandra, då tar det tid att umgås med alla när man måste skilja på folk. Kanske man kan boka en tid med henne i mars eller nåt

Jag har nu funderat på att börja designa halsdukar och sälja under eget namn, frågan är bara vad för namn man ska välja Skriva ut en kul bild och plasta in och så blir det ett jättepoppis varumärke och jag tjänar massor med stålars. Man får faktiskt fantisera och drömma.....

Fem dagar kvar!!

föregående dag
nästa dag