Måndag

För mycket pyssel igår har resulterat i grymt ont i både händer och axlar idag Mitt jättehippa nya varumärke finns nu som prototyp, men ska jag ha såhär ont så lär det inte bli nåt mer av det. Så nu hoppas jag på att avslappningsövningar och lite sånt ska göra så det onda försvinner.

Idag trodde jag att jag skulle till pysseltanten men så ringde de och berättade att hon är sjuk Fatta att jag blir helt knäckt! Jag kommer bergis inte att få in de där papprena till f-kassan i tid. Hjälp!! Efter att de ringt började jag ju tänka på detta och fick värsta panikattacken på länge, vad sjutton ska jag göra? Dessa papper till f-kassan är ju jätteviktiga verkar det som, de avgör om jag får ersättning eller inte. Så nu kan jag säga att det är om möjligt ännu värre med händer och axlar, avslappningen funkar inte nåt vidare hela jag är jättespänd. Hoppas verkligen att pysseltanten blir frisk fort!!

Igår så passade Majsan på att kräkas uppe på sin etage, stackarn. Jag ringde till min världsabästa Mamma som lovade att tvätta Majsans täcke. Jag hade tänkt att ta vägen förbi och lämna det på väg till pysslet, nu blev det ju inte nåt pyssel så jag får försöka ta mig dit allafall.

När jag sedan kommer hem så är det byte av lakan som gäller, det passar ju så bra att göra sånt just idag när jag har så himlans ont Jag hade tänkt att göra det igår men då hade jag ju fullt upp med att pyssla....

föregående dag
nästa dag