Fredag

Igårkväll så tyckte jag att jag mådde riktigt bra och åkte iväg till Maxi och handlade. När jag kom hem var jag helt slut igen plus att jag hade en grönjävlig huvudvärk så det blev raka vägen mot sängen. Inte faan kunde jag sova!!! Som tur var så var det inget illamående, kanske berodde på att sånt redan var avklarat tidigare på dan. Efter en vilning på typ en timme så hade jag mindre ont i skallen och kunde fortfarande inte sova. Pratade lite med Vippen och kom av mig själv fram till att dagens mående säkerligen berodde på att jag missade frukosten....

Idag funderar jag på några öl men har inte bestämt mig än, det är ju fredag och man vet ju inte om det börjar droppa nånstans i lägenheten liksom....

Igår så pratade jag med Gson, han skulle befinna sig på Arlanda vid 12-rycket idag. Tyvärr så har det varit regn, regn och åter regn här i Stockholm så jag åkte inte ut dit och fikade. Jag sa igår att jag inte tänkte åka bil dit så han förstod nog att jag inte skulle dyka upp.

Idag har det pågått lite borrning här i huset. Inte bilning utan det har låtit mer som när nån håller på och borrar i väggen. Jag hoppas att det inte blir värre än såhär för då kan jag ju vara hemma och behöver inte heller skjutsa iväg Majsan till Mamma.

Droppet i skafferiet har ju som tur är slutat, tyvärr så är det fortfarande väldigt fuktigt och luktar illa Får se hur det blir om det nån gång torkar.

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006