Söndag, Valborgsmässoafton

Igår fick jag ut mattan i vardagsrummet på vädring på balkongen. Gissa om det blir mycket katthår i en matta på fyra månader Torkade allafall av golvet under mattan och där fanns en jäkla massa, bland annat rätt många av Majsans leksaker, inte konstigt att hon slitit och ålat i mattkanten. När jag gjorde detta passade jag även på att polisha golvet lite och så hade jag av en nagel, den på ringfingret, och den gick självklart av nere på halva nagelbädden och det gör så förjävla ont att jag inte kan beskriva det

Mattan kom så småningom tillbaka in och det blev inget bra, jag måste få hit nån som kan hjälpa mig att lyfta bordet så att mattan kan bli platt. Majsan ruttnade totalt på mig och mina städningsförsök och protesterade genom att lägga sig på mig hela tiden så att jag bara skulle vara hennes.

Idag skulle jag hem till Mamma, hon skulle låna mitt konsumkort. När jag kom dit så var hon inte hemma och mobilen låg hemma. Då dammsög jag bilen lite och när hon fortfarande inte dykt upp när jag var klar så ringde jag syrran och frågade om hon möjligen visste vars lilla Mamma tagit vägen, det visste hon ju inte men höll med om att Mamma är en slarver som inte hade mobilen med sig.

Sen kom Mamma allafall hem, hon hade varit i kyrkan av alla ställen och tyckte att då behöver hon inte ha med mobilen eftersom den ändå måste stängas av då. Hmm....
Vi fikade lite och gick inte på Konsum för Mamma hade läst fel i annonsen.

När jag kommer hem så ska jag tvätta biltrasorna och när jag står och ska ha igång tvättmaskinen så hörs världens brak från vardagsrummet. Stora fönstret hade blåst upp Hur fasen kunde det ske??? Det fönstret är över huvud taget aldrig öppet ens och så aut-åf-dö-blu så blåser det upp!!! Helt sjukt!!!

Just nu så känns det väldigt jobbigt att dammsuga upp all jord och trasiga blomkrukor men det är allafall det jag är på gång att göra nu.

Valborg, amatörernas största afton!!! Jag tror jag tar det lugners här hemma jag.

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006