Tisdag

Dagens maträtt: Äggsallad!

I övrigt så känner jag mig sååå jäkla sliten efter allt oljud uppifrån. Det går inte att slappna av ens tio minuter för då har de redan satt igång igen. Jag skulle förvisso kunna åka hem till Mammsen men nu när hon är sjuk så känner jag att jag inte vill belasta henne med att vara där, mammor ska ju alltid ta hand om en liksom. Jag är helt slut och hoppas för djävulen att de är klara tills på torsdag så att jag kanske kan få sova en natt innan det bär av till tvättstugan!

För upplysning så kan jag meddela att jag läääängtar till tvättstugan, för en gångs skull Eller egentligen så känner jag mig lite stressad. Majsan ska hem till Mamma och jag vet inte om hon är frisk än. Förra året när vi skulle till Norge och gå på tivoli så undanhöll Mamma information om sitt hälsotillstånd, då fick jag veta när jag kom hem att hon hade bältros. Känns som att jag inte vill höra nåt sånt när jag kommer hem på söndag.

Jag har ju kommit på att det är Morsdag på söndag, då är ju jag inte hemma. Det är en dag som jag numera håller reda på sen att jag ett år missade den och Mamma var så himla lessen över det. Vad ska jag hitta på? Har ni förslag så hör av er!!!

För att sammanfatta läget: Jag har ÅNGEST!!!!!

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006