Torsdag

Idag har vi varit och hälsat på lilla tjejen. Hon såg mycket piggare ut men tyvärr så är inte faran över än, de vet inte om de måste operera henne men hoppas på att det ska gå bra utan operation. Huga! Nu är det bara väntan som gäller igen

Jag frågade veterinären om ungefärlig kostnad, hon sa att just nu så ligger räkningen på 5300:-!!! Jäklar vilken tur att jag har världens bästa Mamma!! Jag får nämligen låna stålarsarna av henne Sen när jag ska betala tillbaka är fortfarande en nöt att knäcka, men det går nog. Det värsta är ju att om hon måste opereras så kommer väl kostnaden att stiga drastiskt, men det spelar ingen roll, jag kan ju inte säga att jag inte har råd för Majsan har ju gett mig så himla mycket. Hoppas att jag har gett henne nånting, allafall lite bra.

När jag kommer hem från sjukhuset så har posten kommit, då har jag ringt för lite för där låg en räkning från Comviq på 79:-!!! Men, det är en smäll jag kan ta, jag har ju inte fått räkning på jättelänge från Comviq.

Imorse när jag väntade på samtal gjorde jag allt för att få tiden att gå, bland annat så hittade jag detta: The Wicked. Enormt frustrerande men kul!!!

Å vet ni, idag när jag och syrran var på bolaget så frågade kassörskan mig om leg!!! När hon sett mitt körkort så sa hon att jag var ju nästan lika gammal som hon och jag tyckte ju hon såg jättegammal ut!!

föregående dag
nästa dag


© Filuran 2006