Lördag

En trådlös telefon fick jag med mig hem, inte Panasonic men Philips. Jag har haft Philips för massa år sen och den höll i bra många år så jag hoppas att även denna gör det.

Inhandlade även en liten surprise till MrT som jag hoppas att han kommer uppskatta. Den inhandlades på Kicks och vet ni, denna Kicksaffär hade mina vanliga silkesdroppar

Jag träffade H och Robban över en öl igårkväll. Mycket trevligt. Vi snackade massor av skit och även lite allvar. H hade fått lite ordning med allt på arbetsförmedlingen, bra jobbat!

Efter detta trevliga umgänge igår så orkade jag inte följa med till skyttebanan idag. MrT var allafall där och det hade gått åt 11 skott för att skjuta in bössan. Sen så ringde han och undrade vad han skulle packa Expert som jag är på området packa-helt-rätt-inför-resan så hjälpte jag ju honom Enda frågetecknet nu är om han har nån försäkring, jägarna hade berättat för Mamma att det behöver man när man jagar. Försäkring, jägarexamen, vapenlicens. Men, hey, två av tre är ju inte så illa!!!

Nu har vi bestämt avfärd vid nio imorron. Men fatta att det blir tidigt!! Jaja, det ordnar sig nog, mest hoppas jag på att det inte blir så jädra varmt eftersom Cajan saknar AC.

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006