Fredag

Ny månad! Tyvärr lika trött och sömnlös fortfarande

JPH hörde av sig från Helsinki. Jättekul! Bara det att det var precis i min mattid och jag hade grejer på gång i köket Han mådde dåligt efter en utekväll och PT hade tvingat upp han till lunch, tiiiidig lunch. Hoppas han mår bättre snart och att jag har ätit klart!!

Igår försökte jag även koppla in så att jag ska ha både laserskrivare och bläckstråleskrivare igång samtidigt utan att behöva koppla om hela tiden. Det gick skitbra ända tills jag skulle stoppa sladden i bläckstrålen, då passar inte den

Min syrra, som inte kan ett jäkla dugg om datorer, har en uppsjö av olika sladdar hemma hos sig. Jag ringde henne och frågade om hon hade en sladd med bred kontakt, en som ser ut som en scart ungefär, hon trodde att hon hade en sån. Så idag ska jag ta vägen förbi syrran innan jag då eventuellt åker till Classe och köper en.

Men färden till Classe sker senare idag. Igår så hamnade jag på Debaser. GB och Äljas var här med nån kompis för att se banden som spelade där. Jag var mest där för att träffa dom. Det blev en trevlig kväll. Lite strul med bilen blev det, de hade parkat i garaget uppe vid Medis. När Äljas kom dit och skulle hämta bilen var det stängt Äljas ordnade det där med bilen och det kostade en femhundring. Jag skulle försöka få GB och den andra att gå upp till Medis för att pynta, lättare sagt än gjort. Jag blev lite trött på dom så jag gick hem.

När jag vaknade hade GB både ringt och smsat. Min mobil låg i väskan och jag hade inte hört ett dugg
Jag är ju så himla duktig med handväska. Allt tar en jäkla tid när man har väska. Bara en sån sak som att hitta stålars liksom....



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Inuti ser gamla människor ut som vanliga människor, det är bara det att skelettet har blivit lite gulare och köttet lite lösare."
Oliver, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006