Lördag

Igår så var jag ju bara tvungen att ringa Mackan på Siba för att höra hur det går med datorn, den skulle ju anlända till distributören på torsdagen. Han var på tjänsteärende hela dagen. Ringde Sibas vanliga kundtjänst och där fick jag ju prata med nån som inte alls var lika trevlig. Jag kan ju inte säga att han hade mens, jag tror snarare på det att han inte fått nåt på länge, eventuellt att han ville att helgen skulle börja.

Önskemål om en gästbok här på sidan har inkommit. Jag tittade in på Lains sida häromdan, hon har gästbok, flapsade runt lite och tycker väl att den ser helt ok ut. Sen mindes jag ju att hon har inte gästboken på sin egen sida, det vill ju jag ha. Så, bäkk to skvär nummer ett. Jag har tittat lite och inte begripit mig på hur jag ska göra än. Slutsats, gästbok dröjer.

Det skulle vara lite roligt om det inte blir precis gästbok utan att det blir kommentarer på varje dag. Inte en susning hur det ska gå till men det skulle vara kul

Jag är lite lycklig nu!!! Syrran och jag var på bolaget, och jag fick visa leg

Efter det fick jag det stora nöjet att bära en garderob och en soffa ner för tre svängda trappor Jag blev helt grymt svettig och fattade liksom inte varför. Sen kom jag på det. Jag hade ju min hojregnjacka på mig, den är hermetiskt tät eftersom man ska hålla sig torr när man är ute på hojen i regnväder. När man inte åker hoj så blir den alldeles för tät, speciellt när man håller på med fysiska aktiviteter som att bära möbler till exempel.
Jag fick sladden till skrivaren av syrran också, den hon trodde var en sån. Det var ju bara det att den inte passade. Jag vet inte hur jag ska hinna med idag. Classe och köpa skrivarsladd, till en mataffär och fylla på med typ allt, hälsa på städarna som håller på och flyttstädar en lägenhet. Jaja, det blir nog nån ordning på denna dagen också till slut.



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Den konkreta skillnaden mellan man och kvinna har skrumpnat iop med åren. Förr var den väldigt stor, nu är den nästan inte synlig, även om alla vet att den finns där någonstans."
Cecilie, 11 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006