Tisdag

Jag har kommit in i en filmperiod. Tittar på massor av film, har senaste dagarna plöjt igenom alla Wallander och Beck som jag har haft hemma. Jag har även börjat gå igenom lite äldre filmer och sen rensa på hårddisken. När jag har massor av filmer från 2004 till och med så kanske det är dags för lite rensning.

Hittade Brokeback Mountain som "alla" sett för läääänge sen. Började titta och insåg rätt snabbt att det inte var nån film för mig. Däremot så har jag sett andra filmer som jag inte haft en aning om att de fanns som varit helt ok. Oliver Twist, gammal film i nyare tappning. You, Me and Dupree som var en dråplig komedi där allt gick åt skogen men blev bra på slutet.
Jag har sett så många filmer nu att jag inte ens kommer ihåg alla Inte speciellt likt mig men det har varit skönt, jag har ju faktiskt vilat en hel del till filmerna även fast jag stickat samtidigt.

Jag har ju försökt bjuda in mig på middag hos Grisen Det verkar inte gå nåt vidare, idag är den dag som egentligen skulle passat mig bäst men då kan det inte bli av eftersom det är hans sons speldag Både han själv, sonen och dottern spelar samma dataspel och det verkar som att spelet styr deras liv. Jag begriper mig inte på sånt. Först när han sa att tisdagar inte är bra dagar så tänkte jag att det var fotboll eller ridning eller nåt för hans ungar och tyckte det var lite konstigt att det skulle vara nu, sånt brukar ju ha uppehåll under skolloven.

När vi pratade i telefon igår så var det ett jäkla liv på hans ungar så jag hörde knappt vad han sa, hoppas vi inte bestämde nåt för jag uppfattade då inte ens hälften av vad han sa. För säkerhets skull så har jag skickat mail idag och sagt att vi väl kan ta det en annan dag som inte inkräktar på nån speldag.
Det är sånt som gör att jag inte gillar ungar nåt vidare. När jag var liten fick jag lära mig att när mamma eller pappa pratade i telefon så fick man hålla sig lite tyst, helst gå in i ett annat rum.

Det är allafall jättefint väder idag och solen visar sig från sin bästa sida!! Ska bli riktigt skönt att komma ut på prommis idag



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Barn måste vara i skolan så att de vuxna kan få tid att jobba."
Andre, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006