Söndag

Igår skulle jag och Grisen fotografera. Det blev inte av. Han passade på att få njurstensanfall. Lite synd om han var det faktiskt, men bara lite Han behövde allafall inte åka in på sjukhuset och det var ju bra.

Lite snabbt så ombestämde jag fotograferingen och packade ihop allt och åkte ner till syrran. Fick middag där och blev hundvakt ett tag.

Bara för att vi blev hundvakter så satte vi igång att tillverka hundgodis. Vi har funderat ett längre tag på våra godisar och igår satte vi planen i verket. Svanmärkta godisar av älgkött! Det blev riktigt bra och Iza gillade det jättemycket!
När Iza gått hem så började vi med själva fotograferingen. Det gick väl sådär. Några bilder blev dock riktigt bra Jag använde Jifers kamera så jag hade inte alltför stora förväntningar. Syrran fotade också lite, de bilderna blev inte så bra kan man säga. Sudd och utanför bild men helt ok!!

Idag ska jag nog göra så lite som möjligt. Enda bestämda aktiviteten är att skjutsa syrran till ett kalas.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Min mammas mormor levde på dinosauriernas och filosofernas tid. Min mormor är lite yngre. Hon hade aldrig sett en banan innan hon fyllde tjugotre."
Roseanna, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006