Måndag

Dagen har tillbringats med att ringa försäkringsbolag och StockholmVatten. Ni vet fuktskadan i källaren.

Folksam skulle ta kontakt med StockholmVatten fick jag veta förut, det gäller inte längre tydligen. Tänk om jag skulle säga till dom att jag är stresskadad och inte klarar av sånt här, jag får ju ångestattacker. Just för detta att jag blir så stressad och får ångest så tar allt en enorm tid, jag måste ladda inför varje samtal. Det är skitjobbigt faktiskt.
Allafall då. Jag ringde SthlmVatten och där fick jag prata med en trevlig människa. Eller så trevlig kanske hon inte var egentligen, beskedet jag fick var att vi måste ligga ute med alla stålars under tiden och sen ska det utredas om det är deras fel. Kan inte SthlmVatten bara fråga killarna som fixade stoppet vart stoppet var nånstans och då inse att felet är deras?
Jag är helt slut efter allt detta ringande. Som tur är så sa Mamma att det ordnar sig med allt, det är ju hon som får ligga ute med stålarsarna, jag har ju inga

Igår så skulle jag fota med Grisen, han ringde aldrig så han kanske blev mera sjuk. Idag så börjar hans barnlediga vecka och eftersom det är ungar som ska fotas så dröjer det alltså ännu en vecka innan nåt sånt kan ske. Ungarna kommer ju växa ur vantarna innan vi kommer fota ju. Jäkla Gris!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Det värsta med att vara gravid är ju att ungen är en främling. Man vet ju inte vem man har att göra med. Man har ju aldrig sett den förr."
Catharina, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006