Tisdag

Fy faan!!! Igår fick jag min räkning på avgiften till facket, nästan sjuhundra spänn En höjning på väääldigt många procent. Det är typ katastrof för min stabila ekonomi, måste fundera över om jag verkligen kan vara med i facket längre. Jag vill just nu gå ur allt, både facket och a-kassan.

Bara för detta så blev det ingen hockey igår. Jag och JPH skulle gå på en hockeymatch för att jag aldrig varit på hockey i hela mitt liv. Nu blev det ingen för jag hade ju liksom inte råd med det när den här fackavgiftsräkningen kom Jag tror att om jag frågat JPH hade han säkert bjussat på biljetten men jag vill inte hålla på och snylta på honom hela tiden, jag får så mycket som han betalar ändå.

Ett mystiskt paket kom igår. Fick en avi i posten om att jag hade paket att hämta, från Geab Jag har definitivt inte beställt nåt därifrån. Ringde upp deras kundtjänst och fick prata med en tjej som bor hundra meter härifrån, helt galet att man ringer en kundtjänst och får prata med en nästan-granne Hon på kundtjänst kunde inte se att något var skickat till mig. Paketet kunde inte hämtas förräns 16:00 så dagen kändes lång, allafall fram till 16. Den blev lite kortare av att jag pratade med JPH, vi diskuterade allvarligheter och jag grinade som fasen så jag ville inte visa mig ute efter det. Men idag har jag varit och hämtat. Det var en telefon

Efter pakethämtningen åkte jag hem till Mamma, tänkte ta hennes bil för imorron ska jag till tandläkaren och dit är det rätt långt. När jag åkte dit så märkte jag att det är ju så pass bra uppkört och sandat att jag bestämde att Cajan tar sig till tandläkaren. Fick åka via Farsta hem så att han skulle få bli riktigt varm bara.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"En familj börjar för det mesta med gammelmormor och gammelmorfar och slutar med dig."
Inga, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006