Onsdag

Usch, tandläkaren idag En av årets värsta dagar tillsammans med bilbesiktning och gynbesök.

Som tur var så hade jag inga hål men tandläkaren tyckte jag skulle gå till tandhygienist, hur fasen ska jag ha råd med sån???? Speciellt nu när fackavgiften höjts så jäkla mycket. Just nu känns det som att jag ska gå i konkurs!!!

Efter tandläkarbesöket så blev det till att åka och köpa soffa till syrran. Gick självklart in i bilarna även om vi fick ta två. Kommer hem till henne och ska skruva ihop den. Det var den sämsta variant av montering jag nånsin varit med om tror jag!!! Dragkedjor i tyget som sitter under soffan så att man kunde öppna och sen in bakom tyget och skruva. Långt till skruvarna dessutom. Vi typ låg på golvet och försökte nå skruvarna från varsitt håll. Undrar om dom som säljer sofforna vet om det, tänk om det kommer en äldre människa, eller en som har svårt att röra sig och köper den, får dom en varning för monteringen då?

The telefon-headset-bluetooth-story goes on.

Jag fick ju en ny telefon igår. La den på laddning och håller nu på att testa den. Igår så tänkte jag då bluetootha över lite skit från telefonen, göra en backup liksom och bara lägga in den i den nya. När jag håller på med det så dör bluetoothen i datorn Det är inte sant alltså!!! Så här får det bara inte vara. Det slutade med att jag fick göra en systemåterställning på datorn för datorn bara dog i bluetoothen och hittade inte nånting. Jag provade sen med alla telefoner jag har som har bluetooth och datorn hittade alla. Datorn kan även ansluta till alla utom min telefon som jag faktiskt köpt. Så småningom så hittar den telefonen, telefonen har jag döpt till Fajjluran men datorn säger sig ha hittat NokiaN80 och kan inte ansluta till telefonen. Det är ju alltså helt galet med allt detta.
Så nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra med nånting av detta. Jag tror att jag ska vara ärlig, som vanligt. Men, jag tror jag ska ringa till Geabs huvudkontor och förklara hela storyn först. Den telefonen som kom i brevlådan vet jag inte riktigt varför den kom hit, men nu är den ju här, det måste dom få veta. Dessutom alla jäkla besvär med att byta headset fyra gånger. Varav ett av headseten fungerat alldeles utan problem på en av personalens telefoner i två veckor och sen funkade det headsetet i fem timmar på min telefon. Måste ju säga att jag vill ha nån form av kompensation för allt detta. Alla bilresor, alla telefonsamtal som man försökt ringa till affären, all tid detta tagit. Och så datakraschen som helt klart berodde på telefonen. Ta hit folk som kan hjälpa till och fixa, såna människor kostar mycket i timmen....
Jag har kört med nya telefonen, den som kom i brevlådan, idag. Funkar med headset Imorron ska jag testa att ansluta den till datorn via bluetooth. Orkar inte idag.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"När mamma blir arg på mig säger hon att det står skrivet "Slav" i pannan på mig och därför måste jag lyda. Då går jag in på mitt rum och spelar Gameboy. Mamma tycker inte att jag är en bra slav."
Hampus, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006