Tisdag

Det är ju förjäkla synd att Polisen inte bor kvar där han bodde förut. Mitt trafikljus har en enorm styrka på ljuset så jag skulle lugnt kunnat signalera till honom då

Flera idéer om trafikljuset kom upp igår. Till exempel att vi skulle kunna ha det på landet med fjärrkontroll, känner man inte igen bilen som är på väg in på gården trycker man rött, om man tror att det kanske kan vara nån man vet vem det är trycker man gult tills man vet och då växlar man till grönt!

Jag skickade mail till Grisen för många dagar sen och frågade om han fått ny mailadress. Inte ens ett svar har jag fått Han bor i ett chello-hus och dessa har ju nu blivit comhem och adressen kan ändras från @chello.se till @comhem.se. Han har alltså en adress som inte är chello som jag skickade på. Så, idag skickade jag mail och undrade om han ens får mina mail, det tog en halv minut så kom kvitto på att han läst det Inget svar dock. Jag ringde upp och vi pratade lite. Bråkade faktiskt inte. Jag undrar ofta vad han tänker med, om jag skickar en fråga med frågetecken efter så är det väl rätt uppenbart att jag vill ha svar liksom Det verkar han inte fatta så jag får väl börja med samma taktik jag, om han frågar något så svarar jag helt enkelt inte.

Idag är det Fettisdagen och vi ska hem till Mammsen på fika. Hembakade semlor, hur gott är inte det på en skala? Tur att jag har en bakande Mamma eftersom jag mest tycker om locket på köpesemlor.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Jag tror att Gud är uppstoppad. Det är för att man ska bevara honom för evigt. Han står i ett skåp uppe i himlen."
Jenny, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006