Torsdag

Jag hade fel om det där med sjukdom, igår låg jag hela dan på soffan och frös och hade feber Inget vidare.

Jag höll igen på med att försöka söka upp min sida på Google. Mest dagboken. Förut så har jag provat med att söka på namn som är med här, det går ganska bra beroende på vad jag kallar personen, H går liksom inte så bra att söka på. Det går heller inte, som jag upptäckte förut, att söka på flera namn och något ord. Eller går gör det väl men det kommer upp massa konstigt annat också. Lite roligt är att det kommer upp filuranshoppen direkt

Så nu ska jag försöka mig på att få till bättre sök på mig själv. Satt och letade lite igår och hamnade istället på hur man gör bildpresentationer Hittade script för login också, det begrep jag inte så mycket av. Login skulle vara lite kul att ha här när det är till exempel foton som jag inte vill visa för alla.

Fick brev från Telia idag. Jag ska flytta över min telefon och fick förra veckan brev med att den 23:e kommer jag kopplas ur helt från Telia och att jag då ska vända mig till min nya operatör vid problem. I brevet idag står att det är nytt datum för överflyttningen, det har ändrats till den 23:e Blir spännade imorron att se om jag överhuvud taget har någon telefon som funkar.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Största skillnaden på tjejer och killar är att killar har kalsonger och tjejer har trosor. Kalsonger är mera böjda. Trosor är fantastiska, i alla fall om man är tjej."
Josefin, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006