Lördag

Min hemmatelefon funkar!!! Det är inte klokt att man ska behöva ens fundera över det när man fått papper på det ju, men BBB har strulat så jäklans mycket att jag inte tror på vad de säger längre.

Egentligen fattar jag inte vad jag ska med en hemtelefon till, jag ringer från mobilen och alla ringer till mobilen. Jag får se det som H sa, det kan vara bra att ha när man ska stå i telefonkö till diverse saker.
Har även lyckats få till samtal väntar, det var inte det lättaste, jag försökte ringa nån från hemmaluren för att sen ringa upp mig själv från mobilen. Problemet var att mobilen ringde ju hela tiden så det tog typ tre timmar innan jag kunde konstatera att det verkligen funkade

Dessutom så ringde syrran och berättade att jag borde, som jag tänkt själv, ringa Folksam och be att få prata med någon ansvarig chef. Mammas källare har tagit alldeles för lång tid och jag är ju inte ens inblandad egentligen, vi bara råkade ha källaren där när Stockholm Vatten hade stopp i sina rör. Jag har ju en längre tid känt att jag inte orkar med allt som blivit, jag ska ringa hit och dit hela tiden.

Ni kan ju själva lista ut hur bra det påverkat mitt tillfrisknande, jag som är stresskadad.

Just när jag inser mina begränsningar vad gäller stress så är det rätt skönt att läsa lite bloggar, det finns faktiskt människor som är i ett liknande läge. Ibland känner jag att jag kanske skulle skriva kommentarer, men det blir liksom aldrig av. Jag har nog lite svårt att uttrycka mig helt rätt i text.

Hittade en blogg som skulle kunna vara skriven av mig själv. Personen som skrivit beskrev så himla bra hur det är att vara utmattningsdeprimerad. Tyvärr så sparade jag inte länken, jag ska leta efter den igen, det skulle vara kul att höra hur det går för den personen.

Nu är jag nästan helt övertygad om att jag och Lund har nån slags telepatisk förmåga. Jag tittade på klockan igår och tänkte att jag skulle ringa henne när hon fått ungarna i säng, kanske halv nio eller så. Då ringer hon Det är inte sant liksom!!! Visst händer det ibland såna saker men med Lund verkar det hända varje gång jag tänker på henne så ringer hon.

Jag har inte samma med Lina, henne lyckades jag ringa till när hon gått och lagt sig igår. Mitt samtal var inte mitt i natten utan kanske tio på kvällen. Lina the trötter, just då allafall.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Barnuppfostran är något av det tuffaste föräldrarna kan hålla på med. Många ger sig inte förrän du är fjorton, femton år gammal."
Tony, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006