Onsdag

Jag lider av lite saknad. Jag saknar min Helle. Igår så berättar Hide att hon har kontakt med henne Måste försöka få tag på Helle, jag har ju svartvita filmrullar som är färdigfotade och Helle framkallar sånt.

Senast jag pratade med Helle så höll hon på att flytta norröver. Det har hon tydligen gjort nu och allt är frid och fröjd. Hide säger att hon finns i telefonkatalogen så jag kollar eniro.se och det finns två på rätt ort Sannolikheten för det liksom? Helle har inte vanligaste namnet och bor inte på största orten. Kollade lite närmare sen och såg att bägge Helle hade samma adress så jag slängde iväg ett sms. Hoppas det kom rätt.

Grisen ringde igår, han hade ont. Njurstensanfall. Han frågade om jag kunde köra honom till akuten. Klart jag kunde det, han lät som han höll på att dö ju. Så jag stressar som faan med att få på kläder och borsta tänderna. När jag är på väg på med skorna så ringer han, då har han kräkits som en gnu och värsta smärtan är över så han behövde inte åka till något sjukhus. Där satt jag och var helt skakig både över att jag superstressat och blivit orolig för honom.

Jag skulle ju åka och handla men kunde inte just då. Alldeles för skakig för det. Som tur var så hade jag JPH att prata med just då så att jag lugnade mig förhållandevis snabbt.

Jag har sovit som en sten i natt och känner mig helt bakis. Trött och tung i huvudet. Det går nog över snart, jag vill gå ut och ta en prommis ju. Nu blir det ögontvätt, det är sååå mycket grus och så där, blir nog piggare efter det!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Min pappa ville att vi skulle gå med i EU. Det ville inte min mamma. Men det blir alltid som min pappa vill."
Christina, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006