Torsdag

Jag har sovit igen!!!

På måndag ska jag till pysselkillen, undrar vad han säger om att jag börjat med tabletter igen. Vad han än säger så verkar det ju funka rätt bra. Jag vill gärna vara utan mediciner men hellre må bra och ta medusiner än att må så jävla pest.

Idag ringde dom från firman som ska fixa mitt hål i taket!!! Vattenläckan var för snart ett år sen och jag har tänkt att jag måste ringa till värden och fråga när arbetet är klart. Nu ska det komma nån målare och spackla igen hålet på måndag. Det är i mitt matrum som detta ska ske. Där har jag hela bordet fullt av stickade saker och garn och symaskin. Själva spacklingen går nog bra men sen ska ju hela taket målas också. Jaja, det får ju helt enkelt ordna sig på nåt sätt, det är ju skaft på rollern så det borde inte behöva flyttas på så mycket.

Idag kommer nån från Sthlm Vatten och ska titta på källaren så då måste jag åka dit. Helt galet det här med denna källare. Jag ska nog be befälhavaren om hjälp att få till detta trots allt.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Det är väldigt viktigt att ha en pappa som kan simma i vatten. För om man inte kan öva sig i vatten så kan inte barnen lära sig simma och då kan allesammans drunkna."
Vera, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006