Fredag

Fredag och kanske dags för en öl eller ett glas vin. Jag kan berätta att om du dricker vin ur BiB så funkar Carl-Jan Granqvists tips om hur man får ut det sista jättebra

Vänd upp-och-ner på dunken, tryck på knappen, vänd tillbaka och vinet kommer ut.

Igår på eftermiddagen så ringde min gulle-H. Hon stod vid bankomaten utanför fiket i centrum och undrade om jag kunde komma och fika med henne. Det kunde jag ju såklart! Hittade 40:- och sprang iväg. Det visade sig att det inte räckte så H fick sponsra mig med en femma!

Det kändes underbart att få dela med sig av positiva saker till H. Jag hade glömt att berätta för henne att jag börjat med tabletterna igen. H sa grattis till att jag mår bättre och jag fick lite peptalk om att det inte är fel att äta medicin när man är sjuk.
Förövrigt så satt jag faktiskt precis och tänkte om jag skulle ringa H när hon ringde. Jag börjar på allvar tro att det är nåt hokuspokus nu. Får akta mig för att tänka på nån på olämpligt telefonställe.

Har försökt att livrädda mina blomms lite. Om blompinnen som står för att stödja växten har förmultnat så har den stått lite väl länge va?

JPH!!! Dags att vattna blommsen!!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Jag är Tarzan. Men det tycker inte pappa, han säger att jag är Tarzans apa. Och mamma säger att det är för att pappa är en gorilla."
Tomas, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006