Söndag

JPH hade vattnat blommsen. Tre hade dött.

Själv så har jag möblerat om lite blomms och kastat ut några stycken, inte för att de dött utan för att jag ville. Har även försökt mig på ny modell på gummiträdet, två stycken som vrider sig runt varann. Just nu känns det som att det tar evigheter innan nya gummiträdet kommer rota sig.

Månförmörkelse var det i natt. Jag tycker det är lite roligt med såna grejer. Det började redan 22:30 så jag ringde Grisen, jag tänkte att hans ungar skulle få se. Tyvärr hade dessa ungar som alltid är uppe länge gått och lagt sig då Han gick själv ut på balkongen och tittade istället. Månförmörkelse blir det ju oftare än solförmörkelse och det är lättare att se, igår var det dessutom helt klart väder och det syntes jättebra. Jag fastnade i filmen "Grabben i graven bredvid" och när den var slut var det full förmörkelse när jag gick ut och tittade.

Jag har nu i helgen tittat på mer film än just Grabben i graven bredvid. Har tittat på lite Beck, Wallander och VanVeeteren. Bara svenska filmer, passar på nu när jag ser själv, Grisen är ju hörselskadad och man måste ha en enorm volym på svenska filmer för att han ska följa med.

Tabletterna fortsätter att hjälpa till, en sån här sak som att fixa med blommsen hade jag inte fixat innan. Jag får passa på att fixa sånt jag inte klarat av förut så fort jag känner att jag orkar. Jag sover bättre men är också tröttare. Inte samma trötthet som förut när jag inte sov alls utan en annan. Jättesvårt att förklara.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Pappor kör bil fortare än mammor. Det är för att de ska vara tuffa. Tanter har liksom alltid fingrarna på vägen när de kör."
Peter, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006