Måndag

Idag skulle målaren komma hit mellan 8 och 9 på morronen. Ingen kom hit!

När klockan var nästan halv tio så ringde en stackars kille och undrade om han kunde komma och titta på min vattenskada. Det visade sig att det inte var min vattenskada i taket det gällde utan det gällde källaren hos Mamma Kunde inte han som ringde mig förra veckan ha upplyst om det???? Han frågade om jag bodde där jag bor och nämnde ingenting om Mammas adress, det är väl klart att jag tror att det gäller min lägenhet då liksom
Ringde Mamma för att kolla att hon var hemma, det var hon som tur var så jag slapp åka iväg. Jag sa till henne att en mycket förvirrad man kommer att komma dit och titta i källaren och att han är en målare. Mamma blev förvirrad och begrep inte nåt men skulle ta emot killen med papper och penna i högsta hugg för att ta uppgifter om honom och målerifirman. Det börjar bli dags att anlita befälhavaren nu, hur fasen sköts försäkringsärenden och målerifirmor egentligen????

Jag fick alltså, helt i onödan, gå upp före klockan 08:00 idag. Jättebra för mig som har sömnstörningar av elfte graden!!! Och just idag när jag ska till pysselkillen också, jag är helt slut redan innan jag träffar honom

Nu har jag bäddat rent i sängen! För ungefär första gången på hela året böt jag allt på en gång. Helt slut efter men rätt nöjd med mig själv.

Jag har ägnat mig åt livräddning igen, denna gång har jag försökt rädda datorn i sovrummet. Den började låta som värsta fabriken helt plötsligt Räddningsaktionen bestod i dammsugning och en omstart!

Pratade med JPH igår. Han hade varit på Pizzahut och ätit. Jag började fundera lite. Senast jag var där var med Grisen och det var innan en bio. Det vi skulle se var James Bond, the world is not enough, tror jag. Den kom typ -99.

Innan den gången besökte jag Pizzahut när jag gick i gymnasiet. Tror inte jag är så förtjust i Pizzahut helt enkelt!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"De flesta tomtar är pappor som har klätt ut sig. Fast några pappor är egentligen mammor. För att det ska vara jämlikt."
Oscar, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006