Tisdag

Solen skiner och det är värme i luften! Underbart!

Idag har jag varit hemma hos Mamma och fikat. Och kollat tvlådan. Mamma sa att det inte gick att stänga av lådan, jag förstår att det inte gick eftersom batterierna i fjärren var slut!

När jag var där och var ute och rökte kom Märta med matte förbi. Märtas matte frågar alltid hur det är med mamma så jag sa att hon kunde gå in och fråga själv Det tog säkert över en halvtimme bara att fråga det, blev en hel del prat om massa annat också.
Efter Mammabesöket hade jag tänkt att åka och handla men upptäckte att klockan var helt fel för sånt. Mellan fem och sex på eftermiddagen är det ju som mest folk och eftersom jag tycker det är jobbigt att gå och handla även med lite folk så avstod jag.

Istället åkte jag hem och tänkte att jag skulle boka tvättstugan men det glömde jag självklart bort. Kom upp till mig själv och när jag hängde nycklarna i nyckelskåpet så kom jag på det. Och jag måste handla innan jag tvättar eftersom jag har brist på både tvättmedel och sköljmedel. Jaja, detta med tvättstugan är ju en ständig följetong här. Senaste åren har det allafall inte varit nåt strul med trasiga maskiner, förut var det alltid minst den ena maskinen som var trasig när man kom ner.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Gud blev hängd på korset. Men det var förr i tiden, så de hade ingen hammare. De fick använda skruvar."
David, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006