Onsdag

Målet idag var att åka och handla.

Allt tomt och jag skulle fylla på massor. Kom hem med nästan allt jag skulle ha. Plus en godispåse! Jag har inte ätit godis på jättelänge och blev såååå sugen.
Nu mår jag mest illa

Jag har också försökt att uppdatera min ActiveGPS. Det gick väl sådär. Det är jättelänge sen jag gjorde det och jag har inte kopplat den nån gång till senaste datorn. Till slut gick det allafall bra. Hoppas att allt blev rätt så man kan åka säkert norröver.

Mina jättefinnar har kommit tillbaka. Tror nu helt säkert att det beror på medusinen. Dessa lär inte bli bättre av att jag har ätit massa godis idag

Det här med hur man handskas med sin ekonomi är ju ytterst individuellt. H bränner alla pengar hon har jämt. Grisen har inga pengar men hade igår inhandlat en extern hårddisk och en hårklippare. JPH gör av med pengar hela tiden men han har att ta av och har väl aldrig haft det bättre ekonomiskt än nu.

Vissa spar och gör nånting, resa eller annat. Andra köper alla nya tekniska små leksaker och åker aldrig nånstans. Allt beror på intresse tror jag. Det enda jag brukar reagera över är när folk gör av med stålars som dom inte har.
Jag har allafall fått tillbaka 171:- av Telia. Dessa ska hämtas på posten, eller kassaservice heter det väl nu. Jag messade den enda person jag vet som använder posten häromdan, tänkte fråga lite, men har inte fått nåt svar ännu. Undrar om man fortfarande kan få myntrör på posten



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Om man inte kommer till himlen när man dör så har man inte uppfört sig som man borde. Eller så finns det ingen himmel."
Guro, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006