Onsdag

Igår så började allsvenskan på riktigt!!! Det gick väl sådär, det blev 1-1 mellan Gais och Bajen!

Gårdagen blev det ju inget av försäkringskassaringande av så det har jag gjort idag. Har letat som sjutton efter pysselkillens telefonnummer men inte hittat. Hade tänkt be honom ringa f-kassan ju. Usch, ringa själv dit är läskigt och det är inte alls samma namn som jag ska ringa till som pysselkillen hade ringt och pratat med.

Som tur var så svarade människan. Och visste vem jag var även fast jag till en början bara presenterade mig med förnamn. Anledningen att jag och pysselkillen hade fått prata med olika var att dom hade olika ansvarsgrejs, hon jag pratade med var nån slags bedömare. Vad den pysselkillen pratat med var nåt med arbetslösa. Jag var så himla nervös att jag skakade när jag ringde så vad som sas har jag inte helt full koll på.

Idag blåser det här så man kan bli galen! Tur att jag inte satt ut några blommor på balkongen för då hade dom garanterat inte varit kvar. Provade att gå ut och det var helt sanslöst när man kom på öppen area, typ blåste bort liksom

Hade tänkt att handla idag men har inte kommit så långt än. Jag är grymt sugen på lax så jag kanske åker till affären lite senare idag. Vi får se. Just nu håller jag på att hämta mig efter läskiga samtalet, det blev så att luften gick ur mig helt efter det. Säkert så har jag utan att veta om det gått omkring och spänt mig inför det, jag har ju inte sovit ordentligt sen brevet kom.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Jag önskar mig en råtta, men varje gång jag säger det så kräks mormor."
Gordon Lee, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006