Tisdag

Igår fick jag lite skäll över att dagboken inte är rolig.

Jag strävar väl inte direkt efter att det ska vara så himla kul, mitt liv just nu är inte så kul. Däremot så försöker jag att få det att inte verka så jäkla deppigt jämt, försöker ta vara på det som är kul.

Fick också massor av hjälp av en kompis när jag skulle förbereda mig för pysselbesöket. Han tvingade mig att gå och kolla om jag hade allt med mig. Blev även tvingad att byta kläder från sov till dag. Jobbigt. Men det var nog bra! Tack!

Pysselbesöket gick väl sådär. Fick frågan om jag kom ihåg första dagen jag var sjuk, det gör jag helt glasklart för jag tog mig inte ur sängen. Jag trodde vi skulle fylla i papprena från f-kassan, men det gjorde vi inte utan det blir nästa gång. Pysselkillen sa att jag inte skulle oroa mig över det, det är ju skitlätt!

Efter pysslet så åkte jag till Missan och fikade. Jag kanske ska klippa mig lite till. Vi hade hur som helst en mycket trevlig eftermiddag. Helt plötsligt så upptäckte jag att klockan var halv fem. Tyckte precis att jag kommit dit då.

Jag skulle ju hem och få i mig mat innan det är dags för fotbollen. Något som Missan tyckte var helt förkastligt, kanske inte maten men fotbollen.

Nu har jag lyckats reda ut mitt dumma hår. Först så trasslade det till sig väldigt när jag var ute och åkte på motorcykeln, sen i söndags så färgade jag. Igår vaknade jag upp med en rolig frisyr, rakt ner till öronen och sedan hur lockigt som helst. Gick inte att reda ut ens med balsam så igår blev det en inpackning. Nu är det i allafall utrett!!!

Prinsessor ska borsta håret med hundra borsttag om dagen har jag hört nånstans, kanske dags att börja med det. Jag tror inte ens att jag borstar håret med hundra tag om året nu.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Pengar blir mindre och mindre värda. Snart finns det bara tioöringar kvar och dem kan man inte använda längre."
Oscar, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006